bladsy_banier

nuus

Chen Hongchao, voorsitter van Xinjiang Xiangyun Fine Cotton, het die stand van kingmax sellulose op China-Eurasia Building Expo besoek


Postyd: 15 Mei 2023

Onlangs het mnr Chen Hongchao, voorsitter van Xinjiang Xiangyun Fine Cotton die stand van kingmax sellulose op China-Eurasia Building Expo besoek.Chen Dong het noukeurig na elke produk wat ons vertoon het met uiters gedetailleerde oë gekyk en 'n warm onderhandeling met ons besigheidspersoneel gehad.

Xiangyun Fine Cotton is 'n professionele maatskappy wat fokus op alle soorte katoen, wat 'n hoë reputasie in die bedryf het.Hierdie keer kan ons Chen Hongchao-teenwoordigheid kry, ongetwyfeld 'n goeie bevestiging van ons maatskappy, maar ook 'n uitstekende geleentheid.

Die koms van Chen Hongchao laat ons nie net Xiangyun Fine Cotton se leidende posisie in die katoenmark en die toekomstige ontwikkelingstendens verder verstaan ​​nie, maar bevorder ook ons ​​samewerkingsverhouding met Xiangyun Fine Cotton.Tydens die samesprekings het die twee partye hul onderskeie sake-ervaring en samewerkingsaspirasies ten volle uitgeruil, ooreengekom op 'n meer in-diepte en uitgebreide samewerkingsraamwerk, en 'n bevredigende samewerkingsooreenkoms bereik.

In vandag se era van gefragmenteerde mark en ernstige produkhomogeniteit, is produkdifferensiasie die sleutel tot sukses.Xiangyun delikate katoen met jare se handelsmerkneerslag, perfekte gehaltebeheer en gevorderde tegnologie, het 'n goeie reputasie in die harte van verbruikers verwerf.Ons samewerking met Xiangyun Exquisite Cotton wys nie net ons maatskappy se hoë erkenning van Xiangyun-uitsoekkatoen nie, maar beteken ook dat ons produkte van hoër gehalte aan ons kliënte sal lewer.

Die koms van Chen Hongchao bied ook 'n uitstekende leergeleentheid vir ons besigheidspersoneel.In die proses om met Chen Dong te kommunikeer, het ons baie ondervinding geleer in hoe om handelsmerkstrategie en kwaliteitbestuur van Xiangyun Fine Cotton te gebruik, wat ook ons ​​visie verbreed en ons begrip van die katoenmark verdiep.

Die koms van mnr. Chen Hongchao, voorsitter van Xiangyun Fine Cotton, het ons baie bevoordeel.Ons bedank Chen Dong opreg vir sy ondersteuning en omgee vir ons.Ons sal streef na verdere samewerking met groter entoesiasme en groter pogings in die toekomstige samewerking.

gadg